Kindergrime

Kindergrime


Er wordt enkel gewerkt met kwalitatieve en hypoallergene producten die beantwoorden aan de Europese cosmetica richtlijnen en die veilig zijn voor gebruik op de huid, zelfs bij de allerkleinsten. Propere penselen en zuiver water, per kind een vers sponsje en een nette werkomgeving zijn zaken waar we veel belang aan hechten. Kindjes met uitslag of wondjes in het gezicht krijgen iets moois op hun armen of handen. We vinden het belangrijk dat ieder kind een ‘wauw -effect’ heeft als het na het schminken in de spiegel kijkt. Daarom maken we steeds ons werk van elk kind en nemen we hiervoor ook de tijd. Dit betekent dat er ongeveer een 13 -tal kindjes per uur geschminkt kunnen worden op een event. Er wordt gewerkt zonder voorbeelden zodat elk kind een uniek design krijgt aangemeten.

Voor grotere feesten of evenementen kan je meerdere grimeurs inhuren. Stuur ons even een mailtje en we maken met plezier een offerte op maat. Combineer deze animatie met Glittertattoos, een uurtje kindergrime en een uurtje tattoos vormen samen de minimumboeking!

De grimeerschmink is makkelijk te verwijderen met een milde kinderzeep. Wrijf de zeep los in je handpalm met wat lauw water tot de zeep schuimt. Masseer het schuim in cirkelvormige bewegingen over de schmink tot deze volledig opgelost is in de zeep. Spoel na met lauw water. Gebruik nooit natte babydoekjes. Ze zijn vaak erg agressief voor de huid en kunnen een allergische reactie veroorzaken.